Enter your search terms:
Top
 

Zašto je bitno da Vaš sajt rade profesionalci?

Zašto je bitno da Vaš sajt rade profesionalci? Ovo je pitanje koje postavljaju svi koji po prvi put rade sajtove za svoje kompanije ili za lične potrebe. Obično dolazimo do odgovora da je jeftinije ako Vam sajt rade ljudi koji nisu dugo u ovom poslu. Da, tačno je da je jeftinije. Ali zašto?

Zašto odabrati profesinalce?

Ako Vam je bitno da samo imate web stranicu koja ničemu ne služi već samo stoji tek tako na internetu onda se slažemo sa Vama. Ali web stranica nije samo sajt koji će biti postavljen na internetu i koji će tek tako biti tu. Pre izrade web prezentacije potrebno je ispitati tržište i konkurente a prvenstveno voditi računa o dizajnu i funkcionalnosti. Takođe je bitno istražiti koja je ciljna grupa koja Vas posećuje i šta je cilj Vaše web stranice.

Već smo rekli da jedna web stranica ne treba biti tek onako na webu već je potrebno privući buduće klijente i kupce. Jasno je da dizajn jedne stranice i te kako utiče na prodaju. Takođe laka kordinacija kroz web sajt dovešće do toga da se korisnici uvek vraćaju. Jako je bitno prilagoditi sajt krajnjem korisniku jer cilj i jeste da on koristi Vaše usluge i proizvode. Web portal treba biti Vaš pečat po kome će Vas svi prepoznavati a korisnici koristiti Vaše usluge. Jako je bitno da Vaš sajt rade profesinalci u svom poslu.

Prilagodljivost

Pored funkcionalnosti Vaša web prezentacija mora biti prilagodljiva i mobilnim uređajima kao i svim pretraživačima. Takođe mora se voditi računa da se i funkcionalnosti prilagode samim uređajima a i različitim veličinama ekrana. 

Šta je bitno gledati pri odabiru kompanije koja će raditi vaš sajt?

Pri odabiru jedne kompanije koja će raditi Vaš sajt jako je bitno voditi računa o njihovim referencama. Reference su jako bitan segment i pokazatelj koliko je jedna kompanija ozbiljna u svom poslu. Pogledajte i oblasti u kojima su delovali a raznovrsnost pokazuje samo koliko su oni fleksibilni. 

Referenca je najbolji pokazatelj ozbiljnosti

Zašto je bitno da Vaš sajt rade profesionalci? Ako mislite da smo to mi kontaktirajte nas